OVER ONS

Randstad Jurist MKB is een intercultureel rechtsbureau met een hecht en toegewijd team dat bestaat uit ervaren ondernemende juristen en managers. Onze rechtspraktijk is erop gericht MKB-bedrijven en zzp’ers op juridisch gebied volledig te ontzorgen.

Zowel bij het starten als bij het runnen van een eigen onderneming komt meer kijken dan verwacht, vooral op juridisch gebied. U kunt hierbij denken aan een slepend zakelijk geschil met uw leverancier over een contract, het opstellen van algemene voorwaarden, een probleem met een medewerker of incasseren van vorderingen. Wij bieden u als ondernemer een breed scala aan juridische diensten tegen een reëel tarief, om risico’s te elimineren en problemen op te lossen.

Onze juristen en managers zijn bevlogen en strijdvaardige deskundigen van diverse etnische afkomst, die samen met u toewerken naar een passende oplossing voor uw problemen. Bij de behandeling van iedere zaak staat bij ons maatwerk centraal. Randstad Jurist MKB is dé juridische dienstverlener voor het midden- en kleinbedrijf. Juristen die direct begrijpen waar het om draait. Juristen die u optimaal kunnen bijstaan.

LAAGDREMPELIG EN TRANSPARANT

Heeft u behoefte aan hoogwaardig juridische bijstand, maar wilt u niet direct een dure advocaat of een duur adviesbureau inschakelen? Dan kunt u op ons rekenen. Onze praktijk heeft het recht op gedegen, eerlijk en kwalitatief juridische bijstand hoog in het vaandel staan. Wij bieden onze diensten aan voor acceptabele tarieven. Randstad Jurist MKB heeft tot doel het toegankelijk maken van recht voor MKB-bedrijven en zzp’ers

Wij houden van transparantie. Daarom werken wij op basis van duidelijke afspraken over het uurtarief of dossiertarief, zodat u later niet voor verassingen komt te staan.

SAMEN STERK

Randstad Jurist MKB gelooft in de kracht van samenwerking. Wij werken samen met verschillende business partners en brancheorganisaties, zodat wij onze gezamenlijke klanten een complete dienstverlening kunnen bieden. Als geen ander spreken wij daarom de taal van de ondernemer en weten wij wat er speelt binnen uw bedrijfstak. We werken daarvoor met vaste contactpersonen en korte lijnen. Dit maakt dat wij onszelf met gepaste trots een full-service rechtspraktijk kunnen noemen.