Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden


Goede algemene voorwaarden beschermt u en uw bedrijf tegen juridische risico’s. Het is ondenkbaar dat een online generator waarbij u voor een klein bedragje een set algemene voorwaarden kunt downloaden, al uw werkzaamheden kan dekken. Bovendien kunnen gekopieerde leveringsvoorwaarden verkeerde bepalingen bevatten, waardoor uw algemene voorwaarden nietig kunnen worden verklaard.

Met de juiste en op maat gemaakte algemene voorwaarden kunt u:

Stevige juridische basis vormen voor al uw contracten

Juridische conflicten vermijden en risico’s elimineren

Tijd en kosten besparen

Laat direct uw algemene voorwaarden binnen 7 dagen opstellen voor vanaf € 199,-.

Bij het opstellen van uw algemene voorwaarden besteden wij in het bijzonder aandacht aan nauwkeurige informatievergaring. De algemene voorwaarden worden bij ons alléén ‘met de hand’ en dus persoonlijk opgesteld. Onze juristen dragen er zorg voor dat de algemene voorwaarden toegesneden worden op de speciale en onderscheidende aspecten van uw eigen bedrijfsvoering. Dit realiseren wij door onze 5-stappenplan.

Onze werkwijze:

1. Aanvraag 

Vul geheel vrijblijvend het onderstaande contactformulier in of stuur ons een e-mail. Geef een korte beschrijving weer van uw bedrijf en bedrijfsactiviteiten. Heeft uw bedrijf een website? Vermeld ook de website in het contactformulier.

2. Offerte

U ontvangt van ons een geheel vrijblijvende offerte met een duidelijke prijsaanduiding.

3. Vragenlijst

Zodra u akkoord gaat met de offerte, starten wij een zorgvuldig onderzoek. U ontvangt van ons een speciaal op maat gemaakte vragenlijst. Op basis van de vragenlijst krijgen wij een beeld over uw verdienmodel, uw bedrijfsprocessen en mogelijk aansprakelijkheidsrisico’s.

4. Opstellen algemene voorwaarden

Aan de hand de vragenlijst en eventueel telefonisch contact gaan wij aan de slag. Wij zullen tevens een analyse maken van uw concurrenten.

5. Concept en definitieve versie:

U ontvangt van ons een conceptversie van uw algemene voorwaarden. Tijdens een telefonisch gesprek bespreken wij dit concept met u door. Alle relevante aspecten worden tijdens dit gesprek besproken, zodat u de juiste keuzes kunt maken. Op basis van uw verdere wensen en feedback maken wij uw algemene voorwaarden definitief. Bent u niet tevreden met de definitieve algemene voorwaarden? Ons werk is pas afgerond als u tevreden bent.

Vraag vrijblijvend een offerte aan