Huurrecht

Randstad Jurist MKB is volledig thuis in het opstellen van waterdichte overeenkomsten in het kader van huurrecht. Hierbij kunt u denken aan overeenkomsten met betrekking tot uw woonruimte, bedrijfsruimte en winkelruimte. Bij ons kunt u ook terecht voor advies en wanneer u in een conflict geraakt met uw huurder.

Tegenwoordig doet zich steeds vaker de situatie voor dat verhuurder en huurder het niet meer met elkaar kunnen vinden. Hieraan kunnen verschillende oorzaken ten grondslag liggen. Het kan gaan om een situatie waarin de huurder stelselmatig te laat zijn huurpenningen voldoet of de verhuurder een gebrek niet wenst te verhelpen.

Onze juristen zijn ervaren specialisten die u van deskundig advies kunnen voorzien. Zij weten de weg te vinden in de vele regels van het huurrecht en kunnen u ten alle tijde bijstaan in een eventuele juridische procedure.

Heeft u een vraag die u wilt voorleggen aan onze juristen? Wij zijn u graag van dienst! Bel ons op nummer 088 – 808 78 79  of mail ons via info@juristmkb.nl.