Incassopraktijk

Randstad Jurist MKB helpt u uw openstaande rekeningen doeltreffend te incasseren. Heldere juridische onderbouwing, doeltreffendheid en respect voor uw klanten staan voor onze juristen hoog in het vaandel. Laat uw incasso daarom over aan Randstad Jurist MKB.

Minnelijk traject


Succesvolle incasso hangt nauw samen met de juiste toon. Daarom focussen wij altijd op het minnelijk traject, dus zonder tussenkomst van juridische procedures. Wij nemen het aanmaningsproces van u over. Onze juristen weten de juiste toonzetting te hanteren en snel en doeltreffend uw vorderingen te incasseren. Met onze werkwijze voorkomen wij dat uitstaande vorderingen uw kapitaal en de continuïteit van uw onderneming bedreigen.

Rechterlijke procedure


In sommige gevallen is een minnelijk incassotraject niet toereikend. Dan moeten er toch juridische stappen worden gezet. Uiteraard doen wij dit nooit zonder overleg met u. Aan de hand van de aard van uw vordering, maken wij samen met u een plan van aanpak. Op basis daarvan stellen wij een strategie vast. Vanaf dat moment zijn uw zorgen onze strijd.

Start direct uw incassoprocedure!

Wij starten vandaag nog
Uw geld binnen 10 dagen geïncasseerd
Ook gerechtelijke incasso’s
Kosten worden verhaald op de debiteur

Neem contact op

Heeft u een vraag die u wilt voorleggen aan onze juristen? Vul het onderstaande contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook bellen op 088 – 808 78 79 of mailen via info@juristmkb.nl.