Arbeidsrecht

Het overgrote deel van de beroepsbevolking maakt kennis met het arbeidsrecht. Bijvoorbeeld door het aangaan van een arbeidsovereenkomst. Deze overeenkomst wordt voor bepaalde of onbepaalde duur aangegaan.

Een vaak voorkomend geval is dat één van beide partijen vroegtijdig of onmiddellijk de arbeidsrelatie wil beëindigen. Meestal is er sprake van een arbeidsconflict en verloopt de ontslagaanvraag problematisch. Op zo’n moment is het verstandig om u bij te laten staan door een jurist.

Randstad Jurist MKB heeft meerdere juristen in huis met ruime ervaring op het gebied van arbeidsrecht. Wij kunnen u bijstaan bij het opstellen en beoordelen van een arbeidsovereenkomst, het begeleiden van een ontslag op staande voet of begeleiding in een situatie waarbij uw werknemer zich niet houdt aan de arbeidsovereenkomst. Bovendien kunnen wij tussen u en uw werknemer bemiddelen indien er een geschil is ontstaan om te bezien of er tot een oplossing gekomen kan worden. Lukt dit niet, dan zijn wij er ook om u bij te staan in een eventuele procedure.

Heeft u een vraag die u wilt voorleggen aan onze juristen? Wij zijn u graag van dienst! Bel ons op nummer 088 – 808 78 79 of mail ons via info@juristmkb.nl.