SELECTIEF

Wij geloven dat een doeltreffende oplossing begint bij heldere advisering over uw juridische positie en de eventuele (proces)strategie. Voordat wij een zaak aannemen, onderzoeken wij allereerst de kans van slagen. Wij zijn namelijk selectief in de zaken die wij aannemen.

Constateren wij dat de kans van slagen aanwezig is, dan schetsen wij voor u de meest systematische en praktische aanpak. Elke casus is immers uniek en vraagt om een andere (juridische) invalshoek.

Nadat u voldoende geïnformeerd bent, kunt u besluiten om een juridisch traject te starten. Aan de hand van uw rechtspositie, maken wij samen met u een plan van aanpak. Op basis daarvan stellen wij een strategie vast. Vanaf dat moment zijn uw zorgen onze strijd.

BETROKKEN EN PROFESSIONEEL

Een dossier is bij ons pas afgedaan wanneer u tevreden bent.

Wij zetten ons niet alleen 100% in voor uw zaak, maar focussen ons evenzeer op een goede professionele band, transparantie en aandacht voor uw persoonlijke wensen.

EXPERTISE

Randstad Jurist MKB onderscheidt zich door de expertise in scherp juridisch onderzoek.

Wij onderschatten nooit een juridisch vraagstuk. Zelfs in kansrijke zaken worden messcherpe onderzoeken verricht om alle risico’s en verrassingen te vermijden. Bij kansarme zaken zetten wij de onderhandelingsstrategie voorop, om voor u zo gunstig mogelijk resultaat te behalen.