Incasso

Incasso


U heeft te maken met klanten die niet op tijd of helemaal niet betalen. Dergelijke klanten kosten voor u als mkb’er en zzp’er veel tijd en geld. Immers, u kunt niet eindeloos wachten op uw geld. Het is belangrijk dat u hiertegen optreedt, maar niet ten koste van de klantrelatie. Aan de andere kant wilt u ook niet in een situatie verkeren dat u uw faillissement moet aanvragen door allerlei wanbetalers.

Jurist MKB helpt u uw openstaande rekeningen doeltreffend te incasseren. Heldere juridische onderbouwing, doeltreffendheid en respect voor uw klanten staan voor onze juristen hoog in het vaandel. Laat uw incasso daarom over aan Jurist MKB.

Succesvolle incasso hangt nauw samen met de juiste toon. Daarom focussen wij altijd op het minnelijk traject, dus zonder tussenkomst van juridische procedures. Wij nemen het aanmaningsproces van u over. Onze juristen weten de juiste toonzetting te hanteren en snel en doeltreffend uw vorderingen te incasseren. Met onze werkwijze voorkomen wij dat uitstaande vorderingen uw kapitaal en de continuïteit van uw onderneming bedreigen.

In sommige gevallen is een minnelijk incassotraject niet toereikend. Dan moeten er toch juridische stappen worden gezet. Uiteraard doen wij dit nooit zonder overleg met u. Aan de hand van de aard van uw vordering, maken wij samen met u een plan van aanpak. Op basis daarvan stellen wij een strategie vast. Vanaf dat moment zijn uw zorgen onze strijd.

Heeft u een vraag die u wilt voorleggen aan onze juristen? Wij zijn u graag van dienst! Bel 088 – 808 78 79 of mail naar info@juristmkb.nl.